Haber

İtalyan Körfezi Mecidiye’ye getirildi

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) –Mecidiye Köyü Muhtarlığına seçildiğimiz günden bu yana halkın yararına birçok hizmet gerçekleştirdiklerini kaydeden Mecidiye Muhtarı Gökhan Akça, Mecidiye’ye Kale (İtalyan) koyununun da kazandırılmasını sağladıklarını söyledi.

Muhtar Akça, gün ve saat gözetmeksizin çalışmalarına devam ettiklerini ve tesisin hazır olduğunu belirtti.

Bu dönem, Mecidiye köyünde ikamet eden vatandaşların misyonerin gözetiminde ücretsiz olarak girebilecekleri bir düzenlemenin sağlandığını açıkça ilan etti.

Muhtar Gökhan Akça da gidiş yollarında önemli bozulmalar olduğunu belirterek, tapu durumuna göre genişletme ve yol bakım çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını söyledi. Sosyal tesislerde bulunan çadır ve karavan alanlarının belirlenerek kullanıma hazır hale getirildiğini belirtti.

Muhtar Akça, kanopiler, soyunma kabinleri, duş ve tuvaletlerin devreye girdiğini, sosyal tesislerde 7 gün 24 saat görev başında olacaklarını söyledi. Kendilerine takviye yapan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başta olmak üzere tüm destekçilerine ve kurum amirlerine teşekkür ederken, Mecidiye Muhtarlığı Kale (İtalyan) Körfezi Sosyal Tesislerinin tüm vatandaş ve halka hayırlı olmasını diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu